7 Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre film porno

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte explorare

image

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care Vizitati site-ul veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web precum si specialitate magazine furnizati o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler precum si alege o tinuta care da la fel de mult acces la busturi precum si redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele joc dominanta si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este intr-adevar vital sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece subs poate fi adesea inchis.

Fara jena

BDSM este unica metoda care solicita o substantiala cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe al saselea sens si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - in ciuda daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.